Team

Mario Das

Ik ben geboren en getogen in blauberg (1974) waar ik dan ook de lagere school doorliep. Na een passage aan de Vrije Sint Lambertusschool in Westerlo startte ik mijn opleiding Motorische revalidatie en kinesitherapie aan de K.U.Leuven. In 1998 studeerde ik er af als licentiaat. Mijn diploma Manuele therapie behaalde ik in 2001 bij de V.W.M.T.
De echte kneepjes van het vak leerde ik in mijn eerste jaren als kinesist in een groepspraktijk in Booischot.
Nadat ik mijn vrouw Vanja ontmoette, en later ook vader werd van Rune(2004) en Nore(2005), vond ik dat de tijd gekomen was om mijn eigen praktijk uit te bouwen.
Sinds februari 2004 probeer ik de mensen van Blauberg en omstreken met raad en daad bij te staan in kinépraktijk ‘Les Sapins’.
 

Fien Feyaerts

Vijf boeiende en leuke jaren aan de KU Leuven hebben geleid naar het beroep van mijn dromen. In 2018 behaalde ik mijn masterdiploma in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Hoewel ik na alle praktijkoefeningen en stages uitkeek naar het echte leven van de kinesist, geef ik de studie zeker niet op. In september 2018 begin ik aan het postgraduaat manuele therapie aan de UGent. Met de nodige motivatie sta ik klaar om samen met u een stap in de goede richting te zetten.

Hanne Monkerhey 

Studeerde in 2013 af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen aan de KU Leuven. Door de grote interesse in het bewegingsstelsel volg ik nog de postgraduaatsopleiding musculoskeletale kinesitherapie aan de UGent. Vol enthousiasme sta ik klaar om met manuele vaardigheden en oefentherapie u verder te helpen.